Esport i igualtat d’oportunitats al Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr

  • Categoria de l'entrada:Espai públic

El programa La Sexta Columna s’apropava fa unes setmanes al nostre barri per conèixer la tasca que l’esportista Gervasio Deferr va iniciar fa uns vuit anys al nostre barri. I és que el medallista olímpic fa ja al voltant d’uns vuit anys que treballa formant a joves en el Club de Gimnàstica La Mina Gervasio Deferr, un espai multifuncional, de caràcter social i on es practica la gimnàstica rítmica.

Imatge de l'entrevista a Gervasio Deferr

“Amb 15 anys ja tenia el somni de crear un gimnàs. I on fer-ho millor que a un lloc estigmatitzat per la marginalitat i pels problemes amb la droga que es coneixen de La Mina? […] Mai he treballat per diners. Si hagués volgut guanyar diners, hagués obert un gimnàs a Pedralbes.”

Aquesta és alguna de les declaracions que Deferr oferia al mitjà de comunicació. Durant el reportatge, també apareix l’experiència de Sinaí, una jove participant de l’espai que imagina ser “la primera gitana atleta”.

Us compartim l’enllaç a l’entrevista completa: “El ejemplo de Gervasio Deferr: la historia del bicampeón olímpico que pasó de la gimnasia a La Mina”.