Estrenem les Converses al barri de La Mina!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina / Dones

Fa temps que es cou entre les bambalines del desdelamina i ara es fa real: estrenem les Converses a La Mina, una proposta que busca emparaular realitats concretes del territori a través de testimonis del nostre barri.

Ja us vam advertir que aquest any ens venia de gust més audiovisual, més comunitat i més diàleg. I les Converses al barri de La Mina ens encaixen de meravella amb aquest objectiu. Us presentem aquesta proposta audiovisual que cerca posar sobre la taula qüestions d’actualitat i compartir mirades a partir de la veu de veïnes, professionals i expertes del territori.

L’estrena de les Converses arriba amb l’especial sobre feminismes al barri de La Mina. En aquesta ocasió, la Susana Martínez Heredia i l’Antonia, de les Dones Iris, ens aproparan la seva visió sobre què significa ser dona en la nostra comunitat, quins són els reptes del feminisme a La Mina i què fan elles en favor de la igualtat.

Des del desdelamina.net, hem preparat un llistat d’interrogants i temes que ens agradaria abordar a la primera de les Converses, però creiem que això té sentit fer-ho amb la vostra ajuda. Per aquest motiu, hem posat en marxa una petita campanya de recollida de preguntes a través de les xarxes socials: us animem a fer-nos arribar aquelles qüestions que voldríeu que tractéssim al llarg de la trobada.

La Conversa sobre feminismes l’enregistrarem al llarg de les properes setmanes. Per tant, caldrà que ens feu arribar les vostres preguntes abans del dijous 20 de gener. En aquesta ocasió, no comptarem amb públic durant la gravació i per a l’emissió del resultat, caldrà que espereu alguns dies més!

La primera de les Converses ens permetrà endinsar-nos de ple amb el tema de fons del desdelamina 2021-2022: els feminismes al barri de La Mina. Vam fer una acció de visibilitat i reivindicació pel 25N amb #aCopDeVers, però ara volem capbussar-nos-hi de ple… ens acompanyeu en el repte?