Arriba una interessant exposició sobre l’autoconeixement personal al Centre Cultural Font de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

L’espai Cultural Font de La Mina acull entre el 15 de març i l’11 d’abril l’exposició itinerant ‘Transitar: Orientar-se en un món canviant’, obrint la possibilitat a projectes educatius del barri a realitzar una interessant visita guiada a la instal·lació.

Dirigida a infants o joves i també a famílies, fa ús d’una casa de fusta tridimensional que es desplega en diferents panells representant l’ésser humà per a parlar de com orientar-se en un món canviant. D’aquesta manera, convida a fer-se preguntes i reflexionar a partir de testimonis i diferents itineraris educatius que es barregen amb itineraris vitals.

Les sessions tenen una durada prevista de 75 minuts durant els que, junt amb ‘full de sala’, serem convidats a dur a terme diverses activitats reflexives tot generant un recorregut individual i personal en funció de l’ordre triat. Existeix la possibilitat de visitar l’exposició lliurement de forma individual, però per a les visites guiades en grup cal fer una reserva.

Una molt bona proposta per a treballar l’autoconeixement personal i saber ‘On som?’, per tal de poder ‘transitar’ amb més seguretat i tranquil·litat per aquest món que constantment canvia i ens fa triar entre multitud d’opcions convivint amb èxits i fracassos.

Per a més informació i detalls es pot visitar la pàgina web de l’exposició: https://www.diba.cat/web/transitar/