Inaugurem l’exposició fotogràfica “Reflejos” amb els joves de la UEC a la Biblioteca Font de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

Si barregem treball en xarxa, educació i comunicació, es donen propostes que ens encaixen i ens motiven. Així va sorgir el taller de fotografia per a joves de la UEC (Unitat d’Escolarització Compartida), que hem desenvolupat durant el primer trimestre del curs amb l’ajuda del Punt Òmnia de Salesians La Mina. El resultat: una exposició fotogràfica que comparteix les mirades de les noves generacions del barri La Mina.

Teníem ganes de treballar amb joves del barri. Ens venia de gust fer-ho mà a mà amb altres projectes i entitats del territori. I el cos ens demanava fotografia. Sota aquestes premisses, hem acompanyat durant el primer trimestre del curs a estudiants de la UEC de Salesians La Mina en un viatge que convida a reflexionar sobre allò quotidià i el nostre entorn.

Al llarg de gairebé tres mesos, hem treballat entorn a la fotografia, combinant sessions teòriques i pràctiques per aprofundir en les tècniques, els tipus de plans, els angles fotogràfics o l’edició d’imatges. I hem portat aquests coneixements sobre el terreny, afinant la mirada per captar la realitat del grup participant.

A partir de les imatges, els joves han pogut compartir el dia a dia del barri a través de la seva perspectiva, fent visible la quotidianitat a l’espai públic i els racons més significatius per a ells. Una experiència que finalitza amb una exposició fotogràfica, titulada “Reflejos”, a la Biblioteca Font de La Mina amb l’objectiu de posar en valor la seva creativitat i La Mina que els hi agrada.

L’exposició “Reflejos” estarà disponible del 27 de gener fins a finals del mes de febrer i us animem a visitar-la i fer-nos arribar les vostres sensacions.