Jornada “Referents gitanes i gitanos: per un futur d’èxit a La Mina”

El proper 11 de juny, l'Institut Escola de Sant Adrià del Besòs organitza una trobada per conèixer les experiències de gitanes i gitanos que han continuat els seus estudis post-obligatoris.

 

      

 

Emmarcada en el conjunt d'accions recollides al Pla integral del Poble Gitano 2017-2020, la Jornada "Referents gitanes i gitanos: per un futur d'èxit a La Mina" pretén fer visibles les històries i experiències de persones del col·lectiu que han continuat els estudis post-obligatoris.

La trobada vol apropar a les famílies del barri les realitats de persones gitanes que han aconseguit millorar la seva situació social després d'arribar a estudis de grau o universitaris. Per a fer-ho, la jornada comptarà amb una taula de deu referents de La Mina i estarà dinamitzada per Marta del Campo, Directora del Institut Escola de Sant Adrià del Besòs, i Ramón Vilchez, responsable del Programa del Poble gitano i de la Innovació Social a Catalunya al departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

L'encontre disposarà també d'una estona de preguntes, intercanvi i debat amb les famílires assistents i tindrà lloc durant el matí del dilluns 11 de juny al mateix Institut Escola de Sant Adrià del Besòs.

A l'acte també hi col·laboren el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i la Xarxa Universitària Gitana de Catalunya Campus Rom.