Juguem amb la web

El Punt Òmnia del Grupo Unión organitza una activitat pels 16, 17, 18 i 19 de juliol per a que, tot jugant, aprenguem com funcionen les pàgines webs i com es dissenyen.

Aquesta activitat forma part de la Summer Code Party de Mozilla, un seguit d'eines i activitats per a que perdem la por al codi i per a construir projectes comunitariament.

Cartell_mozilla_EstiuA3.png

Les Summer Code Party és una iniciativa que pretén facilitar la celebració d'activitats durant tot l'estiu i a nivell mundial, per això ha posat a lliure disposició eines que ens introdueixin (o consolidin) en el coneixement de l'html i les CSS.

Aquestes activitats tenen com a filosofia el trobar-se, fer i aprendre. Es plantegen uns espais oberts i festius, on col.laborativament, aprenent els uns dels altres, poder plantejar-se projectes a realitzar i crear i millorar la nostra comunitat.

Aquestes activitats estan pensades per: gent que vol començar a aprendre el codi de la web i el seu disseny, gent que vol refrescar els seus coneixements i superar el dreamweaver, gent amb ganes de jugar, experimentar i crear, nens de 9 fins a 99 anys, dinamitzadors que no saben per on començar i dissenyadors que tenen clar com acabar,…  

Des del Punt Òmnia ens animen a assitir-hi, hi ha aire acondicionat i faran llimonada 🙂 ahhh…. i tenen enganxines!!

Us podeu apuntar a la web de l'activitat i ampliar l'informació a Mozilla Webmaker.