La diversitat cultural, protagonista de la rua de carnestoltes!

Globus de colors, cultures i pobles del món i música van protagonitzar la rua de carnestoltes al barri. Ingredients, tots ells, que van ser acollits amb xocolata calenta i melindros per primera vegada al recinte de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

        

 

Amb la interculturalitat com a temàtica, el carnestoltes aterrava al barri el passat 14 de febrer. La festa, que havia estat ajornada durant una setmana a causa de la pluja i el fred, va omplir els carrers de La Mina amb una rua on, a ritme de música, hi desfilaven nens i nenes disfressats sota la mateixa temàtica: les diferents cultures i pobles del món.

Aquest eix, proposat per la comissió d'Acció comunitària del Projecte Educatiu de Barri (pebMINA), pretenia treballar la diversitat cultural i el respecte a la diferència entre diferents les entitats participants.

 

        

 

A la comparsa va haver representació de tribus i comunitats índies, hawaianes, xineses, egípcies o maies, entre d'altres, i el recorregut, per primera vegada, va finalitzar al recinte de la UPC, on la Fundació Formació i Treball va oferir xocolata calenta i melindros a tots els grups participants.

Si us vau perdre el carnestoltes o el voleu reviure, feu un cop d'ull al recull fotogràfic que hem elaborat amb els millors moments!