El millor del 2017, explicat des del desdelamina.net!

Més de 100 articles han alimentat la nostra pàgina web durant el 2017. Novetats, temes a fons, experiències i entrevistes que ens han ajudat a resumir la vida del barri al llarg d'aquest darrer any. En el 2018, continuarem treballant-hi amb força, però no volíem deixar córrer l'ocasió de facilitar-vos el recull de la feina feta!

 

      

 

L'educació, les qüestions de gènere, l'impacte del barri als mitjans de comunicació, les celebracions que omplen de vida els carrers, els principals canvis a nivell social i territorial, les apostes del teixit associatiu, les activitats més culturals i les iniciatives del nostre propi mitjà són els eixos que hem destacat al llarg del 2017. Casascun d'aquests reuneix els articles més rellevants de cada temàtica i ens permet obtenir una visió global del trascurs de l'any a La Mina.

Nosaltres continuarem treballant, aprofundint i preguntant-nos sobre allò que passi al barri durant el 2018. Però us animem a fer un cop d'ull a aquest recull anual!

I recordeu, si encara no esteu subscrites al butlletí mensual del desdelamina.net però el voleu rebre, només cal que ens ho comuniqueu a través del correu electrònic: info@desdelamina.net!

 

Gràcies per ser-hi i per llegir-nos… seguim!