La màgia del Carnestoltes s’apodera del barri de La Mina!

Ha tornat el carnestoltes a La Mina! Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, els carrers del nostre barri han recuperat la imaginació, l’alegria i el ritme d’una festa que es celebra des dels anys 80 al territori. I és que durant la tarda del dijous 16 de febrer, La Mina va convertir-se en un escenari de la literatura. Personatges del Llibre de la selva, llops no ferotges, monstres de colors, barrufets… infants i famílies van crear les seves disfresses per oferir una versió més justa i més inclusiva dels contes d’arreu del món.

Aquest any, la rua de Carnestoltes va començar al carrer Venus. Amb la percussió de la batucada Tokem x tu marcant el pas, les entitats participants van anar recorrent els carrers del barri fins arribar a la rambla de Camarón. Allà, el confeti i el berenar van posar fi a l’activitat comunitària organitzada pel pebMINA (Projecte Educatiu de Barri).

Des del desdelamina.net, vam voler deixar constància d’aquesta festa. Per això, us compartim algunes imatges de la rua i us animem a fer-nos arribar les vostres a través de les xarxes socials, mencionant-nos i etiquetant , o a través del correu electrònic info@desdelamina.net.