La Mina amb els Drets dels Infants 2013

  • Categoria de l'entrada:Societat

Un any més, la Xarxa pels Drets al barri de la Mina a omplert els nostres carrers amb actes festius i reivindicatius per els Drets dels nostres infants

Amb el lema "Derecho a crecer feliz", les entitats i serveis d'infància del barri van organitzar diferents activitats al barri on els protagonisme va ser dels infants i en defensa dels seus drets.

Per a preparar el camí fins arribar a la gran Festa pels drets dels Infants que es va celebrar al Parc del Besòs el dissabte dia 23, desenes d'infants i joves van participar a la rúa que va recorrer el carrers del barri el dimecres dia 20.

 

I el dissabte, al Parc del Fórum, es va celebrar la Gran Festa dels Drets dels Infants amb la presència dels gegantons de Sant Adrià, la possibilitat de divertir-se participant en la gincama "de los buenos tratos" i de gaudir amb la lectura de contes i amb l'espectacle infantil de la fundació La Roda.

 

A més, a l'Espai Cultural Font de la Mina, es va fer la exposició "els Drets dels Infants al Barri de La Mina" que mostrava els treballs realitzats pels alumnes de l'Escola Cascavell i de l'Acollida Matinal de l'Escola Mediterrània, en el marc de les activitats de celebració dels Drets dels Infants.

 

Els punts Òmnia del barri (Centre Cultural Gitano i Grupo Unión) han dissenyat una pàgina web amb recursos sobre els Drets dels Infants per a que estiguin a disposició també durant la resta de l'any

 

La setmana reivindicativa dels drets dels infants a algunes de les webs del barri i també a la premsa: