La Mina Camina tanca un 2014 ple de cultura i salut

El divendres 19 de desembre se celebrarà l'Assemblea Anual de La Mina Camina, un projecte que aquest 2014 ens ha convidat a conèixer diferents punts de la comarca del Barcelonès, combinant cultura i hàbits saludables a través de l'exercici físic.

Des de ja fa més de 5 anys, el projecte La Mina Camina, impulsat per l'Associació de Veïns, la Plataforma d'Entitats i els serveis públics de salut, ens ofereix cada mes la possibilitat d'anar caminant des del barri fins a algun punt proper de la comarca del Barcelonès, per tal de conèixer la seva història i cultura.

Aquesta activitat, que es desenvolupa sempre en diumenge matí, acostuma a aplegar entre 50 i 100 persones i és una bona ocasió per enfortir la coneixença entre el veïnat del barri alhora que es descobreixen nous paisatges naturals i es visita algun museu o lloc singular. Us oferim un recull fotogràfic de les sortides 2014.

Per cloure l'any, doncs, el proper divendres 19 de desembre a les 18h al Casal de l'Avi es farà l'Assemblea Anual on es valoraran les sortides fetes aquest any i es recolliran les propostes de cara a les sortides del proper 2015. Com cada any, també es recordarà la figura del doctor Albert Ramos, un dels impulsors del projecte, traspassat el maig de 2013.

Per acabar, hi haurà un refrigeri a base de fruites per totes les persones assistents.