La Mina celebra la 17ª edició del Concurs Literari de Sant Jordi

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

S'apropa el 23 d'abril i amb ell, el ja tradicional Concurs Literari de Sant Jordi. La 17ª edició d'aquesta festa de la cultura catalana al barri de La Mina serà protagonitzada pel lliurament de premis literaris i per un espectacle de màgia per a petits, joves i famílies.

   

La festa de Sant Jordi torna a convertir-se en un bon motiu per sortir al carrer i celebrar la cultura del barri. Per això, les entitats organitzadores ens conviden a participar-hi i a col·laborar motivant i acompanyant a infants i joves a redactar les obres que formaran part del Concurs Literari.

De la mà de la Fundació Privada Pere Closa, Salesians Sant Jordi PES La Mina i la comissió educativa del PEB podrem gaudir d'una divertida i entretinguda jornada que tindrà lloc a l'Espai cultural font de La Mina el proper dijous 20 d'abril a les 17,30h.

Durant l'acte es farà entrega d'un total de quinze premis repartits en sis categories (infantil, 1er i 2on d'educació primària, 3er i 4rt d'educació primària, 5è i 6è d'educació primària, estudiants d'E.S.O. i adults). Les persones participants hauran de presentar les obres en català, llevat dels adults que ho poden fer en català i en castellà. I la temàtica és lliure, tot i que es dóna la possibilitat d'inspirar-se en la idea "Rosa i Drac de La Mina".

Les propostes podran presentar-se en sis modalitats diferents: conte o relat, poesia, lletra de cançó, còmic, desplegable 3D, cal·ligrama o dibuix amb títol (per a la categoria infantil).

El grup organitzador del concurs recollirà les obres, que hauran de ser individuals i hauran d'anar signades amb un pseudònim, als centres educatius i a les entitats del barri el 3 i/o 4 d'abril.

Per concloure l'entrega de premis del Concurs Literari del proper dia 20 d'abril, les persones assistents podran gaudir d'un interessant i dinàmic espectacle de màgia.

Esteu tots i totes convidades a formar part de la festa de Sant Jordi 2017 al barri de La Mina!