La Paqui pregunta a en Puigdemont

La Paqui del Bar San Martiño 2 va ser una de les protagonistes del programa “Jo pregunto” que TV3 va emetre diumenge passat a la nit. La seva pregunta sobre l’edifici Venus i, sobretot, la manera incisiva de fer-ho, amb l’entrega al final d’una còpia del documental “15 anys a Venus” al President, va sorprendre els espectadors i ha fet que la seva intervenció trascendís més enllà del programa.

 
 
Alguns exemples d’aquest ressò són l’entrevista a la Paqui feta el dia següent mateix per part del mitjà digital Crónica Global o la crònica al portal sobre televisió del diario.es, “Ver tele!”. La Paqui també va rebre moltes mostres de suport a les xarxes socials, especialment a Twitter, a través del hashtag del programa #JoPreguntoTV3.
 
 
Aquí podeu veure la seva primera pregunta, la que ha tingut més ressò. I aquí la segona, sobre el teixit comercial de proximitat.
 
TV3 també ha penjat els vídeos de presentació de les diverses persones que van realitzar preguntes al llarg del programa. Aquí podeu veure el de la Paqui.