La veïna de La Mina Carmen Galindo, elegida premi Ciutat de Sant Adrià

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

La societat de Sant Adrià ha volgut reconèxier la tasca veïnal de l’actual presidenta de la Plataforma d’entitats i veins del barri de La Mina concedint-li el premi Ciutat de Sant Adrià en la categoria de societat activa.

En la votació, celebrada en la sala de plens de l’ajuntament el passat 10 d’abril, el jurat decidí otorgar el premi en modalitat de persona física, a Carmen Galindo Vizcaíno. En la modalitat d’entitat es va reconèixer el treball cooperatiu de l’Associació Yalah amb el poble saharaui.

La Carmen, veïna de La Mina des dels seus inicis, és una persona molt coneguda a la ciutat de Sant Adrià per la seva implicació amb el moviment veïnal i educatiu, en el que porta batallant més de 30 anys. Actualment és la presidenta de la Plataforma d’entitats i veïns, entitat que aglutina la majoria d’associacions i veïns que treballen al barri.

Carmen va tenir la gentilesa de deixar-se entrevistar per a la nostra secció de Gent del Barri de desdelaminaTV. Us enllacem el video per a què pogueu conèixer, en propia veu,el testimoni d’una vida dedicada a la millora de la vida al barri.

 

 Els premis Ciutat de Sant Adrià  del Besos és una iniciativa amb la que l’ajuntament pretén reconèixer la trajectòria exemplar de persones i entitats de la ciutat que hagin destacat en la promoció de valors i hagin afavorit el progrés de la ciutat.

Recordem que en l’anterior edició, dos dels premis, també en la categoría de Societat activa, viatjaren cap a La Mina: El Grupo Unión i Jesús Mari Vergara reben el premi Ciutat de Sant Adrià