L’actualitat del barri segons l’ADN.es

 A partir de la noticia de la finalització aquest estiu de les obres dels nous edificis previstos en el Pla de Transformació del barri, el diari de distribució gratuïta ADN, dedica un article a parlar sobre l’actualitat del barri.

Dels 1100 habitatges que s’han acabat de construir aquest estiu, les 422 destinades a protecció oficial han de servir en part per reallotjar les 338 families afectades per les intervencions previstes als edificis dels carrer Mart, Llevant i Venus. De la resta, comercialitzades per l’empresa Royal Urbis, només se n’han aconseguit vendre la meitat: "las que tienen vistas al mar, de "perfil alto", con precios de hasta 500.000 euros" segons informa el seu comercial. El motiu sembla que és l’estancament del mercat inmobiliari.

També es parla de la pròrroga per cinc anys més del Consorci i dels reptes que haurà d’afrontar, a més dels comentats reallotjaments, abans de la seva retirada definitiva.

Es complementa l’article amb els comentaris de Gregorio Belmonte, membre del consell de govern del Consorci, que es felicita per l’èxit de la recuperació de l’espai públic, però que reconeix que queden temes pendents com el de la droga o escolarització: "Tenemos un 100% de escolarización pero queda pendiente la asistencia regular a clase"

 

Per llegir la notícia sencera a ADN.es

5574063703_9a51b463c7_b.jpg

La imatge que il.lustra aquest article ha estat cedida per Sergi Valls (aquí el seu Flickr)