L’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut presenta la 3a Milla de La Mina

El pròxim 30 de març quedem totes convocades un any més a participar de la cursa popular ‘La Milla de La Mina’, que organitzen per tercera vegada els i les alumnes de segon de l’ESO de l’Institut Escola La Mina. Una proposta que s’emmarca en l’àmbit de ‘Vida Saludable’ del pla educatiu de l’institut, i on tots i totes participen amb diferents responsabilitats i tasques durant sis hores de dedicació setmanal.

Enguany la Milla de La Mina proposa, com a novetat destacada, un recorregut engrescador que passa per primera vegada per la rambla de Camarón (entre els edificis dels carrers Mart i Llevant). El nou camí també permet ‘alliberar’ el CAP La Mina, que ara ja no queda encapsulat per la cursa i, per tant, podrà seguir amb la seva activitat habitual sense afectacions. El que sí que es veurà mínimament afectat serà el Tram, que tallarà el seu pas per la Rambla de La Mina mentre duri la Milla (però continuarà el seu servei per les estacions de ‘Campus Diagonal-Besòs’ i ‘Parc del Besòs’).

L’alumnat de segon de l’ESO amb tasques de comunicació ha estat presentant aquesta setmana la seva proposta esportiva animant a tot el barri a participar. Ens comenten que per apuntar-se a la cursa no cal una preparació específica, atès que els 1,6 Km del recorregut no haurien de suposar un gran sobreesforç a persones que gaudeixen de bona salut. Això sí, ens recomanen equipar-nos amb roba i calçat còmode.

Com sempre, la inscripció és gratuïta i es pot fer online seguint aquest enllaç o els codis QR que trobareu als cartells que hi ha penjats al barri. Enguany es vol fer un esforç per motivar a les famílies a participar i és que, si es vol, la cursa es pot fer, fins i tot, caminant. En total, hi haurà 26 premis repartits entre quatre categories segons les edats participants.

Les inscripcions estan ja obertes i la data límit per apuntar-se és el 15 de març…

T’hi animes??