L’alumnat de l’IE La Mina ens explica com preparen la 4a Milla de La Mina

Gairebé tot sembla a punt per a la celebració de la Milla de la Mina aquest dijous 21 de març, una cita que s’està consolidant al barri per fomentar l’esport i un estil de vida saludable per a tothom, sense importar l’edat.

Si fa uns dies us explicàvem com serà la quarta edició de la Milla de La Mina, a partir del que els alumnes de 2n d’ESO de l’institut ens van presentar a les entitats del barri, en aquesta ocasió són ells i elles prenen la paraula. Ens han fet arribar aquest escrit en què expliquen alguns detalls més sobre la preparació de la cursa popular del barri de La Mina:


La Milla de La Mina des de dins:

Som l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Escola la Mina i organitzem la 4a Milla de la Mina. Està dins el nostre projecte de vida saludable. La cursa serà el dijous 21 de març de 2024. La Milla és una cursa popular d’1,6 quilometres de distància. Començarà davant del nostre Institut, al carrer Ramon Llull 450-458. Hi ha quatre categories: 5è i 6è de primària, tot l’ESO, majors de 16 anys i veterans/es.

Fem la Milla per la millora de la nostra i la vostra salut. Per posar en pràctica els nostres valors d’equitat i inclusió, i passar un dia divertit i saludable per a tota la gent del barri. Al final de la cursa donarem als participants de la Milla de la Mina una peça de fruita i una ampolla d’aigua. La indumentària que heu de portar ha de ser còmoda i esportiva. No cal preparació específica per a la Milla perquè pots fer-la corrent però també caminant.

Com inscriure’s a la Milla de la Mina? Hi ha tres formes de fer-ho: primera, clicant al nostre codi QR (el teniu més avall); segona, entrant a la nostra web (ielamina.cat) i clicant al cartell, i la tercera és fer-ho personalment el dia de la cursa.

L’alumnat hem treballat molt en equip, i ens ho hem estem passant molt bé perquè ens sentim útils. Hem fet moltes coses diferents: hem sortit del Centre a fer exposicions orals, hem demanat permisos per a l’Ajuntament, per a la policia local, per a l’ambulància, hem elaborat el cartell de la cursa…

Si tu també vols passar una estona divertida, anima’t a venir a la nostra Milla!

AHMED SHERAZ IQBAL (2n A d’ ESO)
SEBASTIAN PICAZO (2n B d’ ESO)
ARIADNA PILAR ENGONGA (2n B d’ ESO)
MICAELA NCHAMA OBONO (2n B d’ ESO)