L’Arxiu Històric del barri estrena web

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Amb l’arribada de l’any nou l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de La Mina obre una finestra al món i mostra una selecció dels seus materials.

Tal i com es presenta a la web l’objectiu va portar a crear la aquest espai en línia de l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de La Mina parteix tant de conservar la memòria històrica d’aquella gent del barri, que durant 30 anys ha lluitat per la seva dignitat i donar a conèixer aquesta mateixa història a tothom que n’estigui interessat.

Just ara que en el barri s’està duent a terme un Pla de Transformació Urbanística i Social, és més important que mai que no es perdin ni els documents que es generaven des del barri ni els testimonis de tota aquesta història, petita en nombre, però força intensa i apassionada. Es tracta de fer que les properes generacions puguin saber com era el barri que van crear pels seus pares i els problemes que els hi va tocar viure.

També es fa una crida per aconseguir més material sobre la història del barri. Si algú vol participar en l’augment d’aquest patrimoni històric de La Mina i facilitar-li materials, només s’ha de posar en contacte amb l’Arxiu utilitzant el formulari de la seva web.

> Visita la web de l’Arxiu Històric