L’èxit premia la tercera edició de la Lliga Futvalors

Finalitza una nova temporada d'aquest projecte socioeducatiu, que transforma el futbol en una autèntica eina d'educació en valors.

 

      

 

El passat dijous 17 de maig, la Zona Esportiva La Mina va acollir la Festa final del Torneig Futvalors. Els nens i nenes van formar part d'una celebració on tothom rebia premi. I és que la Lliga Futvalors, liderada pel Projecte Educatiu del barri (pebMINA), basa la competició en aspectes socioeducatius, apostant per valors com l'esforç col·lectiu, el compromís, el respecte o el treball en equip.

Al llarg dels mesos d'abril i maig s'han disputat dotze partits i hi ha participat vuit equips dividits en categories de petits i de mitjans. Les pistes de l'Institut Escola Sant Adrià del Besòs han estat l'espai de joc durant aquest temps i per elles hi han passat les diferents entitats vinculades: Casal dels Infants, PES La Mina – Salesians Sant Jordi, Casal Infantil La Mina i Espai Jove.

Cal destacar que les normes d'aquest torneig són ben diferents a les del convencional i que totes les jugadores reben la mateixa medalla. A més, els equips participants obtenen un trofeu commemoratiu i un bon lot de material esportiu.

La festa es va tancar amb un berenar i amb les ganes de començar a preparar la quarta edició del torneig!