Manifestació Casa Nostra, Casa Vostra

Des de la Plataforma d’Educació Social La Mina Salesians Sant Jordi tampoc volem restar indiferents al drama de les persones refugiades que ja fa massa temps que dura al nostre mar mediterrani i a la “nostra” Europa. Per això ja fa uns mesos que ens vam sumar a la campanya Casa nostra, casa vostra, en favor de l’acollida de persones refugiades. I aquesta campanya culmina en la gran manifestació que tindrà lloc a el proper 18 de febrer a les 16h a la plaça Urquinaona de Barcelona.

 
 
Cal sortir massivament al carrer per a demostrar a les institucions que som moltes les persones i entitats disposades a col·laborar i acollir. Aquesta és la clau perquè ens escoltin! Per això, el 18 de febrer hem de ser-hi totes i tots. Us animem a confirmar la vostra assistència a l’esdeveniment de Facebook i a convidar tots els vostres contactes a la manifestació.
 
Des de diverses localitats d'arreu del territori s'estan organitzant autobusos per anar-hi. També des de Sant Adrià de Besòs. Si vosaltres també voleu ser-hi, podeu escriure a barcelonesnord@casanostracasavostra.cat.