Més de 300 participants a la II Cursa de Centres Oberts del Sant Adrià de Besòs

El passat 31 de març el Parc del Besòs va acollir la II Cursa de Centres Oberts de Sant Adrià del Besòs. L'activitat va comptar amb una alta participació, superant les 300 persones, entre participants, voluntàries i organització.

      

Des de fa uns anys, els quatre Centres Oberts del Territori (AJ Barnabites, Les Fades, Aldees Infantils i Salesians Sant Jordi – PES La Mina) es coordinen per dur a terme un bon treball en xarxa. I en aquesta ocasió, ho van fer per posar en marxa la II Cursa de Centres Oberts de Sant Adrià del Besòs.

La cursa va ser dividida en 5 categories, de 3-5 anys, 6-8 anys, 9-11 anys, 12-16 anys i majors de 16 anys. Cada participant va rebre un premi amb un berenar al final de l'activitat i les tres primeres persones classificades de cada categoria també van ser obsequiades amb una medalla a càrrec de Filo Cañete, regidora de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs.

Aquesta segona edició de la cursa lluïa el lema "Un esforç, una il·lusió" i es va realitzar de manera conjunta, unificant esforços per desenvolupar una tasca que fés visible la labor dels Centres Oberts al territori.

Si voleu fer un cop d'ull a alguns dels millors moments, consulteu l'àlbum d'imatges de la cursa!