Músiques Sensibles

Arriba la tercera edició del cicle Músiques Sensibles amb la intenció de vincular cultura i música, compromís i responsabilitat social i un espai de referència de la ciutat de Barcelona.

Amb una programació de concerts molt acurada i amb una clara vocació de donar suport a tot un seguit d’associacions i entitats sense ànim de lucre. El 10% de la recaptació dels concerts es destinarà a diferents entitats que treballen en diversos camps de l’acció social. Aquestes entitats són: Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord, Centre de Serveis Can Pedró, Petits Somriures i Baixem al Carrer.

 

El cartell artístic d’aquesta tercera edició compta amb la participació dels següents artistes: Clams, Marion Harper, Miquel Vilella, Pau Alabajos, Judit Neddermann, Namina, Renaldo & Clara, Anna roig i l’Ombre de Ton Chien, Alela Diane & Ryan Francesconi, Sanjosex i Cesk Freixas.

Un projecte on la cultura i la societat esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el  denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un cicle necessari i diferent per la conjunció d’artistes de gran nivell,  unes entitats molt compromeses i imprescindibles,  i un espai molt proper​.

 

 

VALOR AFEGIT​

El valor afegit del cicle MÚSIQUES SENSIBLES recau en que els seus productors són professionals que treballen en l’àmbit de la cultura i de la música, i en el seu dia a dia no ho fan directament amb entitats sense ànim de lucre ni amb les persones que aquestes entitats atenen. Aquesta filosofia i aquest tarannà fan que el festival sigui innovador, pioner i únic, sensible a les dificultats que la societat més a prop nostre està patint, i sensible amb les entitats petites i poc conegudes que es troben amb retallades econòmiques però que, malgrat tot, continuen treballant per disminuir el patiment i les situacions complexes de les persones que atenen.

El MÚSIQUES SENSIBLES fa una funció de petit agent de canvi social que vol sensibilitzar i apropar la societat en general a unes entitats i col·lectius malauradament força desconeguts que treballen en silenci i amb una gran manca d’ajuts econòmics on qualsevol aportació, per petita que sigui, té valor multiplicador.

 

La programació del cicle es la següent:

23/10 Divendres Clams
24/10 Dissabte Marion Harper + Miquel Vilella
05/11 Dijous Pau Alabajos
06/11 Divendres Enric Verdaguer + Judit Neddermann
07/11 Dissabte Namina + Renaldo & Clara
20/11 Divendres Anna Roig i l'ombre de ton chien
21/11 Dissabte Alela Diane w/ Ryan Francesconi
26/11 Dijous Sanjosex
02/12 Dimecres Cesk Freixas

 

Pots consultar tota la programació en detall del cicle i comprar les entrades a la web de Músiques Sensibles. També pots conèixer una miqueta més les entitats beneficiaries del projecte.