Nadal a la Biblioteca Font de la Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Societat

La biblioteca del barri ens ha fet gaudir de un munt d’activitats i propostes per celebrar el Nadal i ara amb ressaca de les festes ens fan un petit repas fotogràfic.

Tots els dissabtes del mes de desembre sota el lema "T’agrada el Nadal?" els nens han tingut l’oportunitat de pintar i decorar la sala infantil amb motius i mandales nadalencs.

P1000980.jpg

També va haver una sessió de Mistories, el teu portal d’histories. En aquest activitat els nens van descobrir, mitjançant endevinalles, què és la tardor. Es va fer un arbre i darrere de les fulles es van col.locar unes endevinalles que els nens llegien mentre eren gravats en vídeo. Posteriorment la gravació va ser projectada a la biblioteca.

P1000786.JPG

El dia 22 de desembre van anar al Centre Cultural Besòs a presentar La màgia dels contes, contes per escoltar. Es van llegir als nens aguinaldos, poemes i contes de Nadal. Ens va agradar veure que tot i ser tan petits van prestar molta atenció. Els dies següents vam fer tres sessions més a la sala infantil de la biblioteca.

P1000884.JPG

I la última setmana, el Sr. Paperina, de dintre del seu bagul màgic treia contes i cada dia ens va explicar un conte diferent. Hem après a crear monstres amb la Gina, trucs de màgia amb el mag Cambras i el dimecres vam fer un collage de paraules. També vam poder preguntar coses al Pinotxo, la Blancaneus, al Capità Garfi i altres personatges amb l’ajuda de la Marga.

P1010018.jpg

Com a cloenda de la setmana tan divertida, el divendres al matí ho vam celebrar amb la colla dels Trapelles!!

P1010060.jpg

Pots veure la resta de fotografias al Flickr de desdelamina.net