Narinant, un espectacle de dansa contemporània on tothom pot ballar-hi

L'espectacle "Narinant" és el resultat dels assajos del projecte "Barris en dansa" que s'han realitzat des del passat mes de setembre. Veïns i veïnes de Barcelona i Sant Adrià de Besòs, sense cap experiència prèvia en aquest tipus d'actuacions, han pogut experimentar el què suposa expressar-se a través de la dansa.

El projecte "Barris en dansa" està impulsat i dirigit pel coreògraf Álvaro de la Peña i va començar a realitzar-se el 2012. Es tracta d'un projecte pensat perquè persones de totes les edats, sense experiència en el món de la dansa i les arts escèniques, s'animin a participar-hi i a construir de forma col·laborativa un espectacle que, alhora, compta sempre amb la participació de persones de diferents barris de la ciutat de Barcelona i, en aquesta ocasió, també amb veïnat de Sant Adrià de Besòs.

Concretament, l'espectacle "Narinant" està creat als barris de Les Corts, La Sagrera, Besòs i La Mina. Així, s'han programat diferents representacions que van començar el passat 19 de desembre i el proper dissabte 7 de febrer es farà al barri de La Mina.

Si voleu saber més coses d'aquest projecte artístico-comunitari podeu escoltar l'entrevista "Narinant, dansa com a arma social", feta pel programa Cabaret Elèctric, així com llegir l'article "Units per la dansa", publicat al Periódico de Catalunya. També podeu veure diversos vídeos penjats a la xarxa Youtube, amb imatges d'assajos i d'espectacles d'anys anteriors.

 

La fotografia que il·lustra aquest article està feta per Tristán Pérez Martín i publicada a la pàgina de Facebook de Barris en Dansa.