Neteja el riu Besòs

  • Categoria de l'entrada:Sense categoria

L’Associació animalista LIBERA, l’Associació Vamma i Associació Segona Oportunitat Animal (ASOA) en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient de Sant Adrià de Besòs i la Diputació de Barcelona duran a terme el proper diumenge 13 de maig de 2012, una neteja de l’entorn del riu Besòs. Si vols participar, vine a les 10 hores a la última entrada del Parc fluvial al costat del pont del ferrocarril.

Amb la finalitat de conscienciar i aportar un granet de sorra i totes les persones que vulguin sumar-se, duran a terme una neteja de la llera del riu Besòs des del pont del ferrocarril fins a la desembocadura.

Les escombraries en les vies i marges dels rius contamina de diferents maneres, pot afectar aigües subterrànies i pot ser ingerida per animals causant-los la mort, però el pitjor efecte resulta en la vida marina. El cabal dels rius facilita que aquestes escombraries pugui arribar al mar i tenir efectes negatius sobre la fauna. El 80% de la contaminació que va a parar al mar té el seu origen en terra ferma, a través de turisme costaner o escombraries que es deixen als carrers i boscos i que acaba al mar a través de rieres, torrents, rius.

No cal fer inscripció però si que cal venir amb roba i calçat adequat i preferiblement portar uns guants.