Nou servei per a la diversitat sexual

Durant l’acte de presentació del nou servei, s’inaugurarà de l’exposició dones que estimen dones.

El proper 21 de gener la regidora de l’Àrea de Ciutadania i Polítiques de Proximitat, Isabel Marcuello, presentarà el servei per a la diversitat sexual de Sant Adrià de Besòs, que es presta a través de l’Associació Acord.

Aquest servei, que ja està en marxa, ofereix assessorament, counselling, orientació i recursos per a dones i homes homosexuals, bisexuals, transsexuals i persones que es qüestionen la seva orientació sexual.

L’objectiu és ajudar, orientar i informar a les persones que per causa de la seva orientació sexual ho demanen, pal·liant les possibles discriminacions que per aquest motiu puguin tenir ja siguin en l’àmbit laboral, familiar, social, etc.

També s’acull i s’informa a familiars i amics d’aquestes persones, i està previst desenvolupar programes de formació i sensibilització a les diferents àrees municipals, entitats i institucions educatives així com campanyes de normalització que possibilitin que el tracte a les persones homosexuals, bisexuals i transsexuals no sigui discriminatori.

El Servei es presta de manera quinzenal al CIOD.

Centre d’Informació i Orientació de les Done
C. de les Escoles, 10
Tel 93 462 11 21
ciod@sant-adria.net

Per concertar visita cal contactar amb el CIOD o bé trucar als telèfons de l’associació 617 168 127/ 627 239 577

En el mateix acte s’ inaugurarà l’exposició dones que estimen dones que estarà a la biblioteca fins el dia 2 de febrer.