Nova temporada de Jugateques al Parc del Besòs

La Jugatecambiental del Parc del Besòs torna a arrencar aquest setembre amb noves activitats i propostes.

A principis del 2016 La capsa dels jocs, un equipament públic del barri ubicat al Parc del Besós, s'incorporava al projecte de les Jugateques Ambientals impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Les Jugatecambientals són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

L'experiència del curs passat al Parc del Besós va ser molt ben valorada, tant per els educadors/es com per les famílies participants, i per aquest motiu s'inicia de nou cada diumenge de 11h del matí fins a les 13 h, fins al 27 de novembre, onze diumenges en total.

Per aquest nou curs s'hi faran itineraris pel parc, conta contes, treballs manuals, i jocs per aprendre més coses del medi natural. A més l'espai disposa d'un lloc de joc lliure i un racó de llibres i contes.

Us convidem a participar d'aquest projecte, que d'entre moltes altres coses ens convida a descobrir la riquesa ambiental de la qual disposem al Parc del Besòs.

Tot seguit podeu veure totes les activitats programades per aquesta tardor.

Per a més informació podeu consultar la plana web de l'Ajuntament de Sant Adrià.