Objectiu Venus aconsegueix els 12.800 euros que permeten continuar la lluita contra l’administració

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Objectiu Venus ho ha aconseguit. El col·lectiu d’afectats i afectades per l’edifici Venus ha reunit els 12.800 euros que necessitava per continuar amb la seva lluita contra l’administració. I això ha estat possible gràcies a la solidaritat de més de 300 cofinançadores que han col·laborat amb el .

Han estat 40 dies de ritme frenètic, d’impacte mediàtic i de generositat. La campanya d’Objectiu Venus ha tornat a posar sobre la taula la problemàtica històrica de l’edifici i l’embranzida ha reforçat al col·lectiu d’afectades i afectats, teixint una xarxa més renovada i més àmplia de connexions i de persones compromeses.

La bona notícia es va escampar per les xarxes socials a partir d’una publicació on Objectiu Venus anunciava haver arribat al mínim. Una celebració que es va materialitzar amb la #festararaxVenus, una excusa per reunir a totes les persones que han participat i col·laborat en el projecte i per agafar forces pels propers 40 dies de campanya a Goteo.

I és que ja s’ha posat en marxa la segona ronda del . Ara queden 40 dies per arribar a l’òptim: els 17.800 euros que permetin realitzar un anàlisi pericial de l’edifici, on quedi reflectit l’estat dels habitatges de les persones que hi viuen.

La lluita dels afectats i afectades de l’edifici Venus no s’acaba aquí. Més propostes, més revoltes i més gotes faran falta per posar fi a aquesta condemna històrica. Fins al moment, Objectiu Venus anirà treballant i informant de tot el procés a través de la seva pàgina web i de les xarxes socials, al Twitter, al Facebook, a l’Instagram i generant i compartint contingut audiovisual a través del Youtube.