Primera promoció d’habitatges de protecció oficial del Consorci del Barri de La Mina

El Consorci del barri de la Mina posa en marxa la primera promoció d’habitatges de protecció oficial de règim general de venda o lloguer amb opció de compra, amb preus de compra a partir de 101.000 € i de lloguer amb preus a partir de menys 500 € al mes.

Es tracta de 66 habitatges, de 2, 3 i 4 dormitoris, dos d’ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i 77 places d’aparcament.

Promoció habitatges protecció oficial

Els habitatges de nova construcció estàn situats els carrers Ramon Llull i el carrer peatonalitzat Mercè Rodoreda, al final de la Rambla de La Mina, costat mar. La promoció està formada per un conjunt de tres edificis situats davant del futur Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya i el port esportiu de la Zona Fòrum.


Mostra un mapa més gran

La comercialització dels habitatges és a càrrec de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que ha definit diferents fórmules d’accés i de finançament de l'opció que es trii entre les opcions ofertades: compra dels pisos, adquisició de dret de superfície, o lloguer amb opció de compra.

 

Les sol•licituds per a l’adquisició o lloguer d’un d’aquest pisos, s’han de presentar abans del 16 de novembre de 2012.

 

Informació:

Agència de l’Habitatge de Catalunya

www.agenciahabitatge.cat

tel. 638 687 002.

Visites al pis mostra: c/ Ramon Llull, 541, 1r. 2a. Horari: de 9h a 14h, de dilluns a divendres i de 16h a 18h dimarts i dijous.

 

Podeu completar la informació a: