Primeres sensacions de les participants del Identitats i Miralls 2018

Com ja us vam informar fa unes setmanes, ha començat la cinquena edició del Identitats i Miralls, projecte d'Aprenentatge i Servei. I les primeres reaccions no han trigat en arribar: les alumnes de Treball Social ens expliquen com van viure la primera jornada.

 

        

 

A principis del mes de març, el desdelamina.net encetava una nova edició del Identitats i Miralls, un projecte que reflexiona sobre la creació de les identitats personals i comunes del barri de La Mina a partir de l'anàlisi dels mitjans de comunicació.

I les seves participants, alumnes de primer de Grau de Treball Social ens han fet arribar les primeres sensacions sobre el projecte: "Trobem que el projecte és un repte molt interessant. Creiem que amb ell podem arribar a fer que la gent del barri de La Mina reflexoni sobre les notícies i del què es parla", ens expliquen la Laura, l'Ainara i l'Emilio en el seu article "Vivències de la formació Identitats i Miralls".

L'altre grup, el format pel Jorge, la Luisa i la Teresa, escrivien sobre la jornada: "Després de la sessió, les sensacions han sigut molt bones, ens trobem neguitosos esperant el pròxim dia per poder comunicar-nos amb la gent del barri i analitzar amb ells una altra notícia". 

No dubteu en fer una llegida al seu article complet "Arriba la primavera, i arribem nosaltres al barri". Aquest i la resta de publicacions les podreu consultar en el bloc del projecte Identitats i Miralls. Des del mateix, us mantindrem informades de totes les novetats sobre l'experiència… gaudiu-la tant com nosaltres!