Primers Jocs Florals desdelamina.net

ATENCIÓ!!: Ampliat el termini de presentació d'obres fins el dia 18 d'abril

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i el dia internacional de llibre, convoquem els primers Jocs florals de desdelamina.net.

Aquests jocs florals tenen dues categories: relat escrit i audiovisual; amb quatre premis valorats en 50€ cadascú. I comptem amb la col·laboració de la Fundació Pere Closa, el projecte d'Aula d'Estudi del Grupo Unión, la Biblioteca Font de La Mina, l'Arxiu Històric del barri i la cooperativa La Ciutat Invisible.

cartell Sant Jordi desdelamina.net

El concurs està obert als majors de 18 anys que puguin presentar de forma presencial els treballs realitzats pel concurs i el tema de les obres presentades (en les dues categories) ha de ser el barri de La Mina, la seva realitat, la vida i el dia a dia dels seus veïns i veïnes, la seva historia o la memòria dels seus habitants.

Les obres presentades i el seu estil han de estar en sintonia amb els objectius i el tractament dels continguts del projecte de desdelamina.net i es valoraran positivament les obres que mostrin el dia a dia del nostre barri i de les persones que hi viuen i treballen ajudant a tirar-lo endavant i que defugin de tot allò que accentuï els prejudicis i la imatge negativa del barri.

Per a la convocatòria de “relat escrit” les obres presentades han de tenir les següents característiques: extensió mínina de 2000 caràcteres i màxima de 2500, redactades en estil de relat curt periodístic (a l’estil de les columnes dels diaris) i es valorarà positivament si el relat està acompanyat d’algun material annex (imatge, audiovisual, sonor)

Per a la convocatòria de “relat audiovisual” les obres presentades han de tenir les següents característiques: la duració de la peça no pot ser inferior al minut i mig ni superior als tres minuts el format de l’arxiu ha de ser reproduïble pel reproductor VideoLan i no podrà superar les 500MB.

Podeu consultar les bases al següent pdf i les obres es lliuraran al Punt Òmnia del Grupo Unión (c/Mar s/n davant l’escola Mediterrania) de dilluns a dijous, entre el 4 de març i el 18 d’abril de 10 a 12 del mati i de 16.30 fins 20.30 de la tarda.

Es pot tenir més informació per mitja del telefon 93.381.15.78 o del correu electronic info@desdelamina.net (indicant “Primers Jocs Florals” a l’assumpte)

El lliurament dels premis es realitzarà en un acte públic a realitzar el 26 d’abril a la Biblioteca Font de La Mina (c/Ponent 21 – 08930 – Sant Adrià de Besòs)