(actualitzat) Programació de la celebració del 8A, Dia Internacional del Poble Gitano, a La Mina

ACTUALITZACIÓ: Tallers anul·lats

Des del pebMINA i comptant amb les veus de la comunitat que ens han anat arribant, s’ha decidit anul·lar els Tallers del dia 8 d’abril del carrer Camarón i des de l’Àmbit 3 i el Grup de treball es valorarà reprendre les activitats més endavant. Us informarem de pròximes les novetats. Tot i així, ens veiem el dilluns a les 12.15h per a la Passejada des del Casal Cívic La Mina per anar cap a la Cerimònia del Riu. Moltes gràcies i seguim!

Grup de Treball Dia del Poble Gitano


Aquest pròxim dilluns 8 d’abril es celebra el Dia Internacional del Poble Gitano i al barri de La Mina s’ha treballat de forma conjunta i transversal, amb l’impuls del pebMina, per a programar un seguit d’activitats durant tot el dia.

Ja fa temps que al barri hi ha ganes de celebrar aquest dia tan important per a la comunitat gitana, però per diferents motius no s’havia acabat de concretar com fer-ho a l’espai públic i amb la participació de totes les persones interessades. Enguany, però, hi ha pensades propostes per a totes les edats que van des de les més festives, a les esportives, o d’acompanyament a les tradicionals i històriques com és la cerimònia al riu Besòs.

Us deixem a continuació la programació sencera. Una vegada més, esperem veure’ns tots i totes als carrers del barri per celebrar, en aquesta ocasió, el Dia Internacional del Poble Gitano: