Proposta de continuïtat de la sessió de treball conjunt de l’educació formal i no formal

Desprès de la primera sessió de treball conjunt entre professionals de l’educació formal i no formal del barri es presenta una proposta per donar continuïtat a la mateixa.

Després de la xerrada d’en Toni Puig el 27 de gener de 2005

En Toni ens va deixar a la panera un munt d’idees i conceptes per tal d’acompanyar la nostra feina conjunta en el futur. Per tal de posar-nos d’acord en tot allò que, de ben segur, ja estem rumiant i treballant tots i cadascun de nosaltres en els nostres equips de treball, us proposem un parell d’activitats lúdiques per fer més amena la nostra tasca.

Som conscients que no hem estat universals en recollir tot el que s’hi va comentar, però valorem que el resum del que va suposar la xerrada s’ha de construir entre tots i, per damunt de tot, s’ha de demostrar en les properes accions que endeguem plegats.

Us proposem doncs, que si us sembla interessant, aprofiteu aquestes juguesques i que, més enllà, feu les vostres pròpies propostes de continuïtat. A hores d’ara ja hem recollit algunes valoracions i comentaris del que va tenir de positiu (i de no tant) la primera sessió de treball conjunta, i, amb totes les aportacions que anem rebent, dissenyarem noves propostes que siguin del grat de tots.

No volem agrair la vostra participació, ja que si s’hagués d’agrair perdria bona part del sentit, però sí que ens semblava important felicitar-nos tots plegats pel funcionament de la sessió i les bones intencions que s’hi manifestarem.

A l’espera de les vostres aportacions, us enviem una abraçada ben forta.

Pots descarregar-te les dues propostes en format pdf


> Sopa de lletres format PDF (36,4 Kb)


> Frases trampa format PDF (38,9 Kb)

Per veure aquests documents has de tenir l’Acrobat Reader.
Descarrega’l gratis fent clic a l’icona