Puigdemont visita el bloc Venus acompanyat de Paqui Jiménez

Carles Puigdemont visitava la passada setmana el bloc Venus de La Mina. Acompanyat de la veïna Paqui Jiménez i de representants d'algunes entitats del barri, el president de la Generalitat de Catalunya portava a la pràctica una promesa pendent des del passat mes de novembre.

      

 

El president de la Generalitat va ser testimoni de la situació que desenes de famílies estan vivint en el bloc Venus. La visita, que atenia a una promesa feta el passat mes de novembre pel mateix Puigdemont, servia a veïns i veïnes com a reclam perquè es compleixi el plan previst des de fa 15 anys d'enderrocar l'edifici.

A l'encontre hi van estar presents diferents representants d'entitats del territori i Paqui Jiménez, qui en altres ocasions havia demanat a Puigdemont la seva presència al barri. La darrera d'aquestes peticions es va donar en el mes de gener, durant la intervenció de la portaveu dels veïns del bloc Venus al programa 'Jo pregunto' TV3.

Paqui Jiménez va acompanyar a Puigdemont en el seu passeig per Venus. La veïna va mostrar els portals i els patis més danyats de l'edifici, incidint especialment en el número 11, una de les dues comunitats que pateix talls interminents d'electricitat. "Des del 2002, en aquesta comunitat no s'ha invertit ni un euro. Almenys, caldria mantenir la qualitat de vida", incidia Paqui.

Malgrat que la visita presidencial no es va allargar més d'una hora, va servir per prendre consciència de la situació precària que pateixen els habitants de l'edifici. Puigdemont no va posar data a la demolició però va proposar "prendre accions concretes" davant de les peticions de la comunitat.