Sant Adrià ajuda Haití

  • Categoria de l'entrada:Societat

Els adrianencs van demostrar un cop més la seva solidaritat en l’acte celebrat el passat dissabte 27 de febrer al Casal de Cultura. Tant les associacions convocants, És l’Hora, Unesco Sant Adrià i Yalah, com totes les adherides mostren la seva satisfacció i agraïment per la resposta massiva a la convocatòria.

Acte Ajudem Haití 3.JPG

Unes 300 persones ompliren el recinte del Casal de les 18 a les 21h. Després d’una presentació del projecte de reconstrucció d’una escola de Port-au-Prince, per part de la ONG VOLS vinculada als Salesians de La Mina, es van anar desenvolupant les diferents i variades actuacions. Entremig es llegiren unes lectures molt aclaridores per a entendre la situació d’extrema pobresa del poble haitià. Durant tot l’acte s’anaven veient imatges i dades de la gran magnitud del desastre d’Haití.

Acte Ajudem Haití 2.JPG

 

Van col.laborar amb les seves actuacions: Coral Sant Adrià, Coral Guapa, Coro Rociero Virgen de las Rocinas, Coral de la Fundació Ateneu de Sant Roc, Ivan Ferrús, Isi Cano i Paco, Marina Hoyos i Oriol Cano. Amenitzà la vetllada el mag Marc Colominas (Magore), i l’acte va finalitzar amb l’actuació dels Amics dels Balls de Saló.

Acte Ajudem Haití 10.JPG

La quantitat recollida fou 2310€ a la qual caldrà afegir la solidaritat de propers actes amb el mateix objectiu.

A la web de És l’Hora es pot consultar el manifest llegit a l’acte i recordem que es pot continuar colaborant amb Haití per mitja de l’ONG VOLS amb aportacions al compte 2100 1005 0200149103