Sant Adrià ha acollit la 3ª reunió de la Xarxa de Polítiques Socials del Barcelonès Nord

Aquesta Xarxa s’ha creat amb l’objectiu de sumar esforços en el tractament dels temes que afecten a tots els municipis.

El Centre Cultural Polidor (Passeig de la Rambleta, s/n) de Sant Adrià de Besòs, ha acollit aquesta setmana, la tercera reunió de la Xarxa de Polítiques Socials del Barcelonès Nord.

Aquesta Xarxa està integrada per representants dels quatre ajuntaments (Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià de Besòs i Montgat) i es va crear amb l’objectiu de sumar esforços en el tractament dels temes que afecten a tots els municipis, especialment pel que fa als temes socials de la comarca.

En les reunions anteriors –celebrades a Santa Coloma i a Badalona- es van posar en comú inquietuds i propostes sobre la Llei de la Dependència i Serveis Socials. En aquesta tercera reunió s’ha fet una diagnosi sobre el Servei d’Allotjament d’Emergència; s’ha informat sobre el funcionament dels serveis d’atenció a les persones en situació de patir drogodependència i sobre la reunió que es va mantenir amb la gerència de TUSGSAL sobre el funcionament dels autobusos.

A la reunió hi ha assistit Isabel Marcuello, primera tinent alcalde i regidora de la Dona de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i Loli Ocaña, regidora de Serveis Socials del mateix Ajuntament; Paquita Teruel, regidora de Serveis Socials i de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Badalona; Dolça García, regidora de Benestar Social de Santa Coloma de Gramenet; i M. Eugenia Cabezudo, regidora de Benestar Social de Montgat.