Sant Adrià té una nova plaça

La plaça, situada entre els carrers de Sant Miquel i Ricard i l’avinguda de les Corts Catalanes, combina una zona de bancs i vegetació amb els jocs infantils.

Menys d’un any han durat les obres de la plaça situada en la confluència dels carrers de Sant Miquel i Ricard i l’avinguda de les Corts Catalanes. Aquest mes de març han finalitzat les obres de pavimentació i ja s’ha obert al públic aquest nou espai que se suma al altres que ja tenim a la ciutat.

La plaça combina una zona de bancs amb una de vegetació repartida en diferents parterres de gespa i arbres al voltant del perímetre, i una altra de jocs infantils per als més menuts a la part central de la plaça, feta amb un paviment tou de cautxú que n’augmenta la seguretat. La resta de l‘espai s’ha pavimentat amb un material dur.

L’actuació en aquesta zona s’ha completat amb una reforma del carrer de Sant Miquel, consistent en la renovació del paviment de les voreres – que s’han ampliat – i de la calçada i amb la creació d’una nova zona d’aparcaments en semi bateria per a turismes.