Tallers de primavera al Punt Òmnia de La Mina: ja us podeu inscriure!

Atenció! Ja us podeu inscriure en els tallers de primavera que es duran a terme durant els mesos d'abril, maig i juny al barri de La Mina. Formacions per aprendre a fer ràdio en línia i gratuïtament, edició digital de fotografies, aplicacions per a dispositius mòbils i introducció al WordPress… us interessa? 

     

Amb l'arribada de la primavera, el Punt Òmnia obre les inscripcions a nous tallers. El trimestre arriba carregat de formacions noves i interessants:

  • Del 24 d'abril al 24 de maig (cada dilluns i dimecres, de 17 a 18.30h) apropa't al món de les noves tecnologies amb una formació sobre aplicacions mòbils! Filmora, Snapseed, Instagram… i moltes més seran al teu abast!
  • Del 25 d'abril al 18 de maig (cada dimarts i dijous, de 17 a 18.30h) coneix les millors tècniques que et facilitaran editar digitalment les teves imatges amb el taller "Edició digital". T'ajudem a millorar el resultat de les fotografies!
  • Del 29 de maig al 21 de juny (cada dilluns i dimecres, de 17 a 18.30h) es posarà en marxa el taller "Podcast: fem el nostre programa de ràdio". Si t'agrada la ràdio i t'animes a fer el teu propi programa, ara ho tens fàcil! En aquesta formació aprendràs la part teòria, tècnica i pràctica que necessites saber per posar en marxa el teu programa en línia.
  • Del 23 de maig al 15 de juny (cada dimarts i dijous, de 17 a 18.30h) tindràs l'oportunitat de introduïr-te a WordPress i conèixer totes les seves possibilitats. Si t'agrada escriure o tens un projecte entre mans, aprofita aquesta eina per donar-te a conèixer. Nosaltres t'expliquem tot el que et cal aprendre per posar en funcionament el teu propi bloc!

Com sempre, totes les formacions tindran lloc al Punt Òmnia del barri de La Mina (carrer del Mar, s/n). Els tallers són oberts a tothom major de 16 anys. Això sí, cal inscripció prèvia! Per fer-ho només cal que truqueu al telèfon 933 811 578 o envieu un correu electrònic a peslamina@xarxaomnia.gencat.cat. Us animem a tots i a totes a participar!