TAMBORINADA 2006

La Tamborinada és la Festa Major de les entitats de La Roda, un dia de trobada dels monitors, que mostren públicament la seva feina diària i aprofiten per intercanviar opinions i idees i compartir amb tothom un dia ple d’espectacles, de tallers i de jo

Un cop l’any, els educador/es i el monitors/es mostren la feina educativa que fan amb els infants i els joves als esplais, als casals i les associacions de veïns dels seus barris. Ho ensenyen en una gran festa, amb prop d’un centenar de tallers, jocs i espectacles dedicats a tota la família, que se celebra des de l’any 1977.

La 29a edició de la Tamborinada, “La Tamborinada a la carta“, vol difondre aquest any un missatge important als infants, els joves i les famílies: mengem d’una manera saludable i fem exercici.

Per què? Per millorar la nostra qualitat de vida i per prevenir transtorns relacionats amb el sedentarisme i amb hàbits alimentaris inadequats, uns transtorns que, segons l’Organització Mundial de la Salut, augmenten d’una manera alarmant en la nostra societat.

Menjar d’una manera saludable i fer activitats físiques, a banda de ser necessari, és divertit, i les propostes que fa aquest any La Tamborinada en són una prova!

Us esperem el 21 de maig al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona, a partir de les 11 del matí i fins a les 7 del vespre!

No hi falteu!