The Crypts Productions escalfa motors del XXXIII Festival Internacional de Filmets de Badalona

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Les sessions es faran a local de l’Associació cultural Els Genis on també es donaran a conèixer les activitats de The Crypts Productions.

The Crypts Productions farà dijous 8 de Novembre una presentació de totes les sessions que organitzarà durant el 33 Festival Internacional de Filmets de Badalona. La iniciativa es farà conjuntament amb la projecció d’aquells curtmetratges que han rebut en darreres edicions el Premi The Nigth of The Crypts al millor curtmetratge de terror i fantàstic. Entre d’altres curtmetratges es projectaran l’alemana Staplerfahrer Klaus (2001), Barbero Ciego (2002), Encarna (2003) de Conflictivos Productionts, The Separation (2004), The ten steps (2005) i Dernier Cri (2006)

La presentació de The Crytps Productions es farà a local de l’Associació cultural Els Genis i servirà per donar a conéixer les activitats que el col·lectiu ha programat durant els 10 dies de festival.

Recordem que The Crypts Productions és part organitzativa del festival juntament amb Badalona Comunicació i Factoria Filmets. De cara a la trentena edició del certamen The Crypts proposa la Primera Trobada de Festivals de Gènere de Catalunya amb la projecció dels curtmetratges guanyadors del Festival de Cinema Negre de Manresa, el Festival de Cine de terror de Molins de Rei, Cryptshow Festival’07 de Sant Adrià, Festival Internacional de Cine Erótico de Barcelona i el Festival Internacional de Cinema de Catalunya- Sitges i la seva secció Brigadoon. També hi seran presents representants dels certamens per crear un espai d’intercanvi de material.

:: Presentació The Crypts Productions

Dia i hora: Dijous 8 Novembre a les 22h
Lloc: Els Genis, Rambla de Badalona, 11