Un record agraït del doctor Ramos a l’Eucaristia parroquial

  • Categoria de l'entrada:Societat

El trenta de juny passat, la comunitat parroquial de la Mare de Déu de les Neus del nostre barri de La Mina, va tenir el goig d’acollir en l’Eucaristia del diumenge els participants en la marxa que aquell dia va organitzar La Mina Camina.

No es tractava d’una més de les caminades que fan mensualment, perquè en la ment de tots hi havia el bon record del recentment finat, el doctor Alberto Ramos, el metge de família del barri, que tant va treballar per aconseguir un CAP digne, que va acompanyar tantes famílies amb la seva tasca professional generosa i propera, que compartia les marxes dels de La Mina Camina.

Apart d’una nombrosa participació dels membres d’aquest col·lectiu, també van participar en la celebració representants del col·lectiu del personal sanitari del CAP del barri i membres de la seva família. Al final de l’Eucaristia, la cunyada del doctor Ramos ens va llegir un escrit de la seva esposa en què feia notar que ell havia fet dues grans opcions en la seva vida: compartir amb ella la vida familiar i dedicar la seva competència professional als veïns i veïnes de La Mina. És evident que el sentiment d’agraïment de la gent del nostre barri posa de manifest que s’ha sentit molt ben acompanyada per l’acollida cordial, pel bon tracte, per la qualitat de les intervencions mèdiques del doctor Ramos. És més, malgrat que no residia en el barri, tots el considerem com un de nosaltres.

Com a comunitat cristiana, ens alegrem que La Mina Camina hagi recordat les conviccions cristianes que han acompanyat el camí del doctor i ens hagi permès trobar-nos per agrair a Déu la presència entre nosaltres d’aquesta persona que ha fet créixer tanta vida al seu entorn. I desitgem que el seu exemple de solidaritat, la seva capacitat d’entrega, la seva cordialitat i el seu tracte planer estiguin presents en el nostre record , ens ajudin a viure amb esperança i compromesament al servei de tots els qui formem el nostre barri, i ens empenyin a implicar-nos en les justes reivindicacions per construir una millor convivència per a tots.

Que el doctor Ramos descansi en la pau de Déu! Que nosaltres siguem, com ell, constructors de pau allà on siguem!