Vídeo-retrat jove del barri

El naixement del barri de la Mina, la seva multiculturalitat, els efectes del Pla de Transformació o els seus reptes de futur. Són alguns dels temes sobre els que reflexionen dos joves del barri a través d'un vídeo creat per ells mateixos.

Fa poques setmanes veia la llum el vídeo "La Mina – Migrazoom", resultat del treball fet per la Carmen Ortiz i en Rafael Saaveda, dos joves del barri que durant el passat curs 2013-14 van voler mostrar la realitat del seu dia a dia des de dins, a partir de diverses entrevistes amb persones implicades en el barri, a través del seu teixit associatiu. En el vídeo ens parlen del naixement del barri, de la seva multiculturalitat, d'allò que ha millorat i d'allò que encara resta pendent, dels seus pronòstics de futur, etc.

El projecte "La Mina – Migrazoom" va ser impulsat pel Casal dels Infants – Acció Social als Barris, que realitza diferents projectes en l'àmbit escolar i sociolaboral des de fa més de 10 anys a Sant Adrià. En Rafael i la Carmen, els autors del vídeo, valoraven molt positivament l'oportunitat de poder mostar, tant a la gent del barri com a la de fora, que la Mina té moltes coses positives i molt potencial de futur, més enllà dels tòpics que encara pugui arrossegar.