La primavera aterra al barri i les entitats ho celebren al Parc del Besòs

És 21 de març i tot indica que canviem d'estació: La Mina també gaudeix de la Festa de la Primavera al Parc del Besòs i els més petits ho celebren entre maduixes, llaminadures i concursos de dibuixos.

 

      

 

La segona meitat del mes de març arriba marcada per l'inici de la primavera. I el canvi d'estació activa a les entitats del barri, que han preparat propostes per als més petits i joves.

De les 17 a les 19h, el Parc del Besòs s'ha omplert de vida per celebrar la Festa de la Primavera en un acte obert per a tothom, on els tallers i el country solidari han estat un dels protagonistes. Les participants han pogut practicar el planter de maduixes, la creació de flors amb llaminadures, han posat per a un photocall i han participat d'un taller de maquillatge i d'un concurs de dibuixos!

 

      

 

Una iniciativa que ha estat promoguda per La Capsa dels Jocs, Fem Família i l'Espai Jove La Mina, en col·laboració amb el Consorci del barri de La Mina, l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, Una Mina de botigues, la Biblioteca Font de La Mina, Country Solidari i Tram.

Si voleu repassar alguns dels moments de la festa, feu un cop d'ull a la nostra galeria de Flickr!