Activitats per a les festes de Nadal

El barri gaudirà d’un ampli programa d’activitats organitzat per les entitats i els serveis del Consorci i Ajuntament.

El barri de la Mina gaudirà aquestes festes de Nadal d’un ampli programa d’activitats organitzat per la xarxa d’entitats i els serveis del Consorci i Ajuntament. L’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal, va ser el passat dia 12 a dos quarts de set del vespre (18.30h), donant el tret de sortida d’un programa pensat per a que tothom hi trobi es seu espai, però especialment per als més petits. Els carrers, balcons, finestres i porteries s’engalanaran per a les festes. Fins a 57 comerços i negocis participen, enguany, al II Concurs de decoració nadalenca, organitzat per l’Associació de comerciants, que també lluiran en els seus aparadors els dibuixos fets pels alumnes de 2n. i 3r. de primària de les escoles Cascavell i Sagrat Cor que han participat al IV Concurs de dibuix Dibuixa el teu comerç.

Els serveis i entitats dedicades als infants i joves han ampliat la seva oferta d’activitats per aquests dies de vacances. Cagatió, per als nens i nenes de l’espai Creixem junts i les seves famílies, el dia 20 al matí. L’endemà, dia 21, es podrà anar fins al Casal Cívic del carrer Ponent, entre les cinc i dos quarts de vuit del vespre (19.30h), per donar les cartes per als Reis Mags d’Orient als patges que venen expressament a recollir-les. Els dies 3, 4 i 5 de gener hi haurà activitats infantils i juvenils de joc al Parc del Besòs fins a les dues de la tarda. I, entre els dies 13 i el 20 de desembre les entitats i serveis faran jornades de portes obertes.

El dia 12 a les set de la tarda es va projectar la pel·lícula Una veritat incòmoda de l’exvice-president dels Estats Units, Al Gore. El passi de la pel·lícula documental i el col·loqui posterior que s’organitzà amb la col·laboració del b_TEC es va fer a l’escola Mediterrània. A l’Associació de veïns i veïnes es presentà el programa La Mina camina més que un club ahir dia 17 a les sis de la tarda. Al nou polisportiu del barri s’organitzà un ball d’exhibició a càrrec del grup Aerodance, el dia 14, a les sis de la tarda. I, el dia 20, a dos quarts de vuit del vespre (19.30h) comença la festa nadalenca, amb ball, pica-pica i el lliurament dels premis del Concurs de decoració de comerços, balcons, finestres i porteries, que tindrà lloc a l’escola Mediterrània.

:: Per més informació, descarregueu-vos el programa!Anima La Mina – Nadal 2007-08
en format PDF (1,22MB)