Així es va viure la Festa Major del barri La Mina 2022!

Un any més, el barri de La Mina ha pogut gaudir de la seva Festa Major. Aquesta vegada es va fer esperar una mica més després que l’organització decidís aplaçar-la unes setmanes a causa dels incidents succeïts al barri a finals de setembre. Finalment, el cap de setmana del 14, 15 i 16 d’octubre els veïns i les veïnes van ocupar les places i carrers per gaudir d’un ambient de festivitat i comunitat.

La Festa Major del barri de La Mina 2022 va acollir a infants i famílies. Organitzada per l’Associació de veïns i veïnes de La Mina, el Consorci del barri de La Mina i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, va tenir el seu tret de sortida el divendres 14 d’octubre i es va extendre durant tot el cap de setmana. 

Unes jornades on el joc, l’associacionisme i la cultura van estar molt presents. Actuacions de ball, cursa de sacs, jocs de taula gegants, sopars populars i el tradicional pregó van formar part de la programació.

Enguany comptem amb el reportatge fotogràfic de l’Antonia Hinojosa, una veïna del barri que ens ofereix la seva mirada sobre la Festa Major. Des del projecte hem creat un recull de les imatges a la nostra galeria de Flikr. Gràcies per compartir-nos la teva feina, Antonia!