Cartografia Sensible, amb C majúscula

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Amb l’inici del curs volem tornar a gaudir d’un de les nostres activitats preferides: les Cartografies Sensibles.

Les nostres cartografies son una proposta que ens serveix per conèixer, reconèixer i aprendre plegats sobre el nostre barri, la seva realitat, la seva historia i els seus futurs.

18408739209_0401565fd5_z.jpg

L’objectiu d’aquestes sempre ha estat fer-ne un mapa col·lectiu, creatiu i sentit que ens permetes identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

Aquest cop ens plantegem una nova forma de realitzar-la, modificant el passeig per un taller de mapeig col·lectiu, fent servir les metodologies de Raons Publiques, Iconoclasistas i Col·lectiu Punt 6.

Així, el proper dissabte, 17 d’octubre farem la nostra Cartografia Sensible amb C majúscula, de 10.00h a 13.00h a la Rambla de La Mina (Sant Adrià de Besòs)

L’activitat es gratuïta, però per facilitar-nos les tasques d’organització i poder fer una previsió de materials ens aniria molt bé que ens feu arribar un correu, comentant-nos si us passareu. També hi haurà un espai de taller per infants.

Les darreres cartografies han estat l’Anotada, amb aportacions de persones que en algun moment, d’aquest darrers 40 anys, han tingut una intervenció singular al barri, i la d’Una llarga mutació, on en Paco Marin ens va acompanyar per un passeig reflexiu amb les aportacions de les companyes del cor desaCORd, donant-li voltes a la idea de la mutació de una realitat com la nostre.
 

> Cartografia Sensible Anotada

> Cartografia Sensible :: La Mina, una llarga mutació

Així, el proper dissabte, 17 d’octubre us convidem a la nostra Cartografia Sensible amb C majúscula, de 10.00h a 13.00h a la Rambla de La Mina (Sant Adrià de Besòs)