Cartografies Sensibles

L’equip de desdelamina.net us anima a fer una passejada col·lectiva pels nostres carrers amb l’objectiu de fer-ne una cartografia, un mapa col·lectiu, creatiu i sensible que ens permeti identificar i compartir aquells racons del barri que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

Aquesta primer passeig del que hem anomenat Cartografies Sensibles serà aquest dissabte, 1 de juny i sortirem a les 10.30 dels locals del Grupo Unión (c/Mar s/n davant l'escola Mediterrània)

 

Volem fer un mapa del barri a la nostra escala, que ens expliqui històries viscudes, que ens parli de la gent que hi conviu, de les anècdotes que protagonitzen, que identifiqui llocs presents o desapareguts que per una o altra raó fan d’aquest,  el nostre barri.

I ho volem fer sobre un mapa col·lectiu: una primer mapa d’imatges, de sons, d’històries parlades i  escrites que es pugui projectar al món.

El nostre serà un passeig-taller per a geolocalitzar el punts sensibles del barri en un mapa. Passejarem, al temps que compartirem experiències viscudes mentre aprendrem a usar tecnologia amb un objectiu col·lectiu

I que necessitarem per fer-ho:

– que vinguen amb ganes de caminar i explicar històries

– que porteu les vostres eines tecnològiques: la càmera de fotos, el telefòn mòbil, la tableta,… el que tingueu.

 

Ens hagués agradat compartir aquesta iniciativa amb el nostre estimat doctor Albert Ramos com ho havíem planejat. Que sigui aquest passeig un record i un homenatge per l’amic Albert.

Així que si et ve de gust acompanyar-nos ens veiem aquest dissabte, 1 de juny i sortirem a les 10.30 dels locals del Grupo Unión (c/Mar s/n davant l'escola Mediterrània)