El Punt Òmnia PES La Mina presenta els tallers d’hivern

  • Categoria de l'entrada:Educació
Avui 10 de gener el barri s’ha començat a omplir dels cartells dels tallers del trimestre d’hivern del Punt Òmnia PES La Mina. Des del clàssic taller de recerca de feina fins a l’específic taller de comunicació per a entitats. Si et vols formar en quelcom vinculat a les TIC, no te’n perdis els detalls.

Els tallers es divideixen per mesos i es fan els dilluns i els dimecres o els dimarts i els dijous. Sempre de 17 a 18.30h. Tres hores setmanals durant un mes. En el cas del gener són un total de quatre sessions, ja que comencen a meitats de mes. Els de febrer i març, de vuit sessions.
 
 
Gener
Al gener, el Punt Òmnia PES La Mina presenta dos tallers, com s’ha comentat, de quatre sessions (dues setmanes). El de dilluns i dimecres és un taller sobre tràmits online. És a dir, com demanar cita al CAP o al SOC per internet, per exemple. El dels dimarts i dijous és un taller col·laboratiu i molt necessari: potenciar la Viquipèdia i la presència de La Mina en aquest enciclopèdia digital de contingut lliure. Cal dir que a Desdelamina.net ens aniria molt bé tenir més articles sobre el barri als quals referenciar en les nostres notícies.
 
Febrer
El segon mes de l’any presenta el taller d’acompanyament en recerca de feina que any rere any es va repetint de forma regular en aquest equipament del barri. Si aquest és dilluns i dimecres, per dimarts i dijous proposen un taller sobre tecnologia creativa i cultura maker. Un exemple: s’aprendrà a fer un petit semàfor amb el dispositiu Arduino.
 
Març
Per acabar el trimestre, els tallers passen per la fotografia digital i la comunicació per a entitats. En el primer, es proposa sortir al carrer i aprendre a fer fotos impactants, xules i plenes de detalls, explicant les nocions bàsiques de la fotografia digital, tant en l’ús de la càmera com en la posterior feina de retoc amb l’ordinador. Per altra banda, en el segon taller la idea és ajudar les entitats del barri a potenciar la seva comunicació. Perquè així tindrem un barri encara més actiu, informat i interrelacionat.
 
Per a més informació i inscripcions podeu escriure a peslamina@xarxaomnia.gencat.cat, trucar al 933 811 578 o passar-vos en persona pel PES La Mina, al carrer Mar (davant l’escola i el CAP La Mina).