Celebrem l’arribada de la primavera al Parc del Besòs!

La primavera ja és al barri i les entitats han volgut celebrar-ho. Amb tallers, jocs i espectacles musicals, el Parc del Besòs donava la benvinguda a aquesta festa tradicional. Ho feia el dijous 21 de març, en una jornada familiar i lúdica liderada per diferents serveis de La Mina.

La proposta de la Festa de la Primavera passava per gaudir de diferents espais i tallers: des de l’actuació dels castellers de Sant Adrià, a creacions de flors a través de manualitats i de dibuix, jocs gegants o espais de inspiració musical. I és que l’art i les melodies van acompanyar durant tota la tarda a les participants. Tant és així, que la jornada va finalitzar amb una actuació especial de l’Escola de Dansa Retahila.

Imatge de la Festa de la Primavera 2019

L’acte va ser una mostra de convivència i participació. Adults, joves i petits es van unir per liderar o formar part de les diferents activitats. L’espai va esdevenir un moment per compartir i acompanyar en el joc i en l’aprenentatge. I tot plegat va ser fruit del treball en equip de diferents associacions del barri, entre les que trobem l’Espai Jove, Casal Infantil, Fem Familia, una Mina de Botigues, Amics del Besòs, Paidós Sant Adrià, la Biblioteca Font de la Mina i les Adrianes.

Si voleu saber com es va viure la Festa de la Primavera al barri, feu un cop d’ull a la nostra galeria de Flickr!

Imatge de la Festa de la Primavera 2019