Comença l’onzena edició de l’Identitats i Miralls a La Mina

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Tornem a posar en marxa una proposta d’intervenció educomunicativa: enguany és l’onzena edició del projecte Identitats i Miralls, un Aprenentatge i Servei que combina investigació, treball al territori i treball en xarxa.

Durant les properes setmanes, l’alumnat de l’assignatura de Comunicació i Documentació de Treball Social de la Universitat de Barcelona visitarà el barri per trobar-se amb amb veïnes, veïns i professionals del territori. Ho faran per reflexionar entorn a la creació de les identitats personals i comunitàries a través de l’anàlisi de notícies sobre el barri de La Mina.

D’aquesta manera, l’Etna, la Salwa, la Samah, l’Evelyn, la Raian, l’Aina, l’Emma, la Lidia, l’Aina i la Zaira podran comprovar de primera mà quin impacte tenen els mitjans de comunicació en la creació d’identitats col·lectives. I ho faran a partir del relat de les protagonistes.

Com sempre, desitgem molta sort i moltes ganes a les participants per emprendre aquesta aventura. Us anirem compartint les experiències i els aprenentatges  a través del bloc de l’Identitats i Miralls… bon viatge, noies!